︎SPACE SAL00N                                                                                                      

              : NANG LEONG    ︎PROJECT  ︎EVENT  ︎TEAM                                              


.PROJECT


An underused public space in Noeng Loeng, Bangkok, has been refreshed and energized with added greenery and new park furniture. The project is the result of a two month long intensive design-build program, engaging with the community and local students to develop a proposal that would bring life back to the site. The project included both the design of physical improvements - added greenery, seating and play space - and curation of the launch event.

Each corner houses one of the new furniture components: a large L-shaped double-sided bench, a play 'pyramid' with swing and climbing surfaces, notice board, and a two tiered stand / stage. All new equipment was designed and constructed using scrap materials donated by Ford Motor Company Thailand.